Credite pentru automobile!

Atenție automobiliști, Noul nostru produs de creditare este special pentru voi! Noi suntem prima companie de creditare, care a introdus un mod absolut nou de credit pentru proprietarii automobilelor. Noi am transpus în realitate ceva absolut inovativ și suntem gata să vă povestim totul despre acest proiect.

Deja aveți o mașină și vă folosiți de ea? Atunci oferta noastră este pentru dumneavoastră. Dumneavoastră zilnic mergeți la lucru, la magazin, duceți copiii la școală, acum închipuițivă că ceva s-a întâmplat cu mașina dumneavoastră (a făcut pană, s-a terminat combustibilul), dar bani nu aveți la momentul respectiv, ce să faceți?

În acest moment noi vă venim în întâmpinare. Noi primii am decis să oferim astfel de servicii, ca creditarea pentru automobile. Procedura nu consumă mult timp, nu cere prezența dumneavoastră la bancă, tot ce este necesar sunt doar datele din pașaport și numărul de identitate. Banii vor fi pe cardul dumneavoastră, timpul va varia în funcție de banca cu care aveți contract.

în sus