O noutate extraordinară, acum oferim credite tuturor care doresc să-și uimească persoana iubită la ziua de naștere. La noi aveți ocazia să primiți bani pentru a cumpăra cadoul, indiferent de nivelul veniturilor dumneavoastră și de funcția ocupată, de asemenea fără multe documente inutile și rânduri interminabile.

Închipuiți-vă că este ziua de naștere a persoanei iubite, dar salariul întârzie să apară, o situație cunoscută nu-i așa? Sau doriți să cumpărați ceva special și nu vă ajung bani, ce să faci în acest caz? Să cumpărați ceva ieftin și inutil? Cu un astfel de cadou probabil că o să vă fie rușine, mai mult nici omagiatul nu se va simți pre bine.

Rămâne doar o singură ieșire din situație, să mergeți la bancă. Iar acolo se-ncepe, extras cum că nu aveți alte credite, documente, timp pierdut, nervi și în final nici măcar n-ai garanția că vei primi banii. Cât timp așteptați răspunsul băncii, puteți să scăpați și marea sărbătoare.

Ce vă oferim noi? Credit pentru cadou fără multe condiții. Cel mai important este că nu trebuie să acceptați decizia de oferire 24 de ore. Cererea dumneavoastră este procesată rapid, iar banii ajung foarte repede pe card, indiferent de banca emitentă, sau după caz pot fi eliberați numerar.

Noi am realizat o adevărată revoluție în sfera creditării și dorim să ne împărțim bucuria și cu dumneavoastră. De acum doar la noi puteți să aplicați pentru un credit pentru a vă procura medicamente. Aceasta este o noua campania a noastră, nimeni până acum nu oferea nami în astfel de scopuri.

V-ați îmbolnăvit și mergeți la doctor, acesta vă oferă receta cu o mulțime de medicamente la o sumă frumușică, dar în buzunar este gol, ce faceți acum? Nu puteți să lăsați situația baltă, deoarece orice zi doar îngreunează situația.

Noi vă propunem o ieșire din situația creată, cumpărați medicamentele în credit,cu niște condiții convenabile. Se cere doar să completați cererea. Dumneavoastră nu veți sta în rând așteptând decizia băncii. Nu veți avea nevoie de tot teancul de documente care se completează la bancă, tot de ce aveți nevoie este pașaportul și buletinul de identitate. Noi nu cerem plăți adăugătoare, de asemenea nu percepem comisioane suplimentare și nu mărim procentajul creditului în caz de mărire a termenului de achitare.

Oferim credit pensionarilor!

Acum oferim credite și pensionerilor, în sfârșit orice pensionar poate să aplice pentru un credit pentru a-ți îndeplini visul. Noi oferim credite oricărui om care a atins plafonul de pensionare, pentru a se bucura de odihna bine meritată.

Pentru pensionarii noștri, cumpărăturile mai mari ca pensia sunt un lucru ireal, dar cu toții visează să plece undeva la odihnă cu familia, să-și cumpere un nou televizor, să le ofere un cadou frumos nepoților în cele mai fericite momente și pur și simplu să trăiască demn. În asemenea situații, le vin în ajutor creditele pentru pensioneri, care sunt foarte practicate în alte țări.

Acum, orice pensionar român, indiferent de mărimea pensiei, are dreptul să primească un credit la condiții avantajoase, fără careva limite și chiar cu unele reduceri. Cererea principală este ca vârsta solicitantului să nu depășească 75 de ani și să posede cetățenia română. Nu există cereri speciale de creditare pentru pensioneri.

Credite pentru automobile!

Atenție automobiliști, Noul nostru produs de creditare este special pentru voi! Noi suntem prima companie de creditare, care a introdus un mod absolut nou de credit pentru proprietarii automobilelor. Noi am transpus în realitate ceva absolut inovativ și suntem gata să vă povestim totul despre acest proiect.

Deja aveți o mașină și vă folosiți de ea? Atunci oferta noastră este pentru dumneavoastră. Dumneavoastră zilnic mergeți la lucru, la magazin, duceți copiii la școală, acum închipuițivă că ceva s-a întâmplat cu mașina dumneavoastră (a făcut pană, s-a terminat combustibilul), dar bani nu aveți la momentul respectiv, ce să faceți?

În acest moment noi vă venim în întâmpinare. Noi primii am decis să oferim astfel de servicii, ca creditarea pentru automobile. Procedura nu consumă mult timp, nu cere prezența dumneavoastră la bancă, tot ce este necesar sunt doar datele din pașaport și numărul de identitate. Banii vor fi pe cardul dumneavoastră, timpul va varia în funcție de banca cu care aveți contract.

în sus